משלוח מנות מנייר אוריגמי בצורת תות שדה
משלוח מנות מנייר אוריגמי מקורי ומשגע. עקבו שלב אחר שלב בהוראות ההכנה וצרו משלוח מנות בצורת תות מנייר כנסון צבעוני ועמיד ותראו איך המריבות מי יקבל את המשלוח שלכם.
משך ההכנה:
רמת הקושי:
חומרי יצירה נדרשים:
- CANSON: נייר צבעוני מדגם מיטיאנט בגוונים אדום וירוק
- GIOTTO: צבעי דקור בגוונים מטאליים
- PLUS: מספריים איכותיות
- מדביכל: דבק רב תכליתי
1.
מקפלים נייר כנסון מיטיינט בגוון אדום למשולש כך שיווצר ריבוע כאשר פתוח. את השארית נגזור בעזרת מספרי פלוס.
2.
פותחים את המשולש ומקפלים שוב ליצירת אלכסון לכיוון השני. חוזרים על הפעולה גם באורך וברוחב מרכז הריבוע.
3.
מקפלים את האלכסונים כלפי פנים ויוצרים שני ריבועים, האחד על השני.
4.
מניחים על משטח שטוח (כגון שולחן או שיש מטבח) ומהדקים את הריבועים.
5.
מקפלים כנף למרכז הריבוע.
6.
חוזרים על הפעולה בצידו השני של הריבוע וכן מצידו האחורי.
7.
מקפלים את הכנפיים ויוצרים מעוין. חוזרים על פעולה זו בכל הצדדים.
8.
פותחים את הכנפיים שקיפלנו ויוצרים מעוינים קטנים נוספים.
9.
חוזרים על הפעולה מצידו השני ומאחור.
10.
מחברים את שני החלקים האחד לשני (כך שפס חיבור ביניהם לא יראה).
11.
מקפלים כנפיים קטנות וחוזרים על פעולה זו מצידו השני ומאחור.
12.
פותחים את מבנה התות ומקפלים את החלקים העליונים כלפי פנים.
13.
מציירים נקודות בטושי גיאוטו דקור זהב מטאל ליצירת אגוזיות התות.
14.
מקפלים נייר כנסון מיטיינט בגוון ירוק למשולש כך שיווצר ריבוע כאשר פתוח. את השארית נגזור בעזרת מספרי פלוס.
15.
מקפלים את המשולש לשני משולשים נוספים.
16.
גוזרים את קצה המשולש כך שייווצר מעוין שנפתח לכוכב.
17.
גוזרים את קצה את המשולש התחתון ליצירת חור.
18.
מגלגלים נייר כנסון מיטיינט גזור בצורת מלבן על גבי טוש ליצירת גליל ומדביקים בדבק מדביכל.
22.
גוזרים את קצה הגליל שיצרנו לארבע חלקים שווים ומקפלים אותם כלפי חוץ.
23.
משחילים את הגליל לכוכב ומדביקים את הקצוות בדבק מדביכל.
24.
ממלאים את התות בממתקים ומדביקים בדבק מדביכל את העלה מסביב לתות.